19 April 2011

TEROK KE OKEYH? -spm2010-

Picture
hmm.. papehal pon firstly thankz to ALLAH.. ALHAMDULILLAH!

8A je?? terok kan.. tapi orang lain semua cakap okeyh.. pada aq kurang kot..
BIOLOGY and CHEMISTRY je sangkut.. B+ plak tu.. pegh ini yang dicakapkan takde rezeki..
kadang-kadang uh jelez gak.. mmber2 aq ramai straight a..
hmm.. congratez ar korang... cam..
  • SMSJ - IZANY , SISOT, JOE, ALEM, RAZIN, ZOMBI, HAZIQ..n lagi 20 orang..
  • STF - ROISAH, SITI NORAINI, NADDY n yang lain2 aq tak knal..
  • TKC - FATIMAH HANA n lain2 yang gak aq tak knal
  • SAKTI - ZHARIF, NAIM SALAM, n rakan-rakan
  • TGB - FARHANI, EFFA n rakan-rakan..
  • SAMURA - WILLIAM CHAU n friends
  • N EASILY... ALL PERFECT SCORER LAH.. CONGRATEZ!!
Semoga kejayaan korang nie berterusan.. hmm kite lawan ar.. spe yang paling berjaya nanti OK??? haha..

ramai duk sibuk tanye..

"ko apply ap?"
"pas ni nak g mane?"


hmm.. mengikut target aq.. aq mule2 nie nak apply KPLSPM-PISM.. ntuk jadi guru..
ade cikgu cakap.. "LAH? KEPUTUSAN GINI NAK JADI CIKGU JE?"
tomahan nie juz 10% je mengaco fikiran aq.. mujurlah brother aziz yang skang kat ipg ni ade bg stu idioms haha..



Picture
"1 DOKTOR X MENJADI 2 DOKTOR, 1 CIKGU MENJADI RIBUAN DOKTOR"

Huh.. so aq nekad.. tetap dengan target aq,,,
hmm..
tapi walau camne pon.. yang lain still kne fill in gak..
so takat jam 2307 24 MARCH 2011,
aq dah apply biasiswa TNB, JPA untuk oversea (senibina), n UPU.. selain matrik lah..
UPU? mohon ap..
nie hah,.

Picture
doakan lah ye yangh terbaik untuk aq.. ni stu bnde nak cakp... first time jumpe program ijazah after SPM tu yang aq apply trus..
SARJANA MUDA SAINS (SENIBINA) UiTM.. dOAKAN TAW!! So antare guru dan Ijazah nie..

btw.. I........

Picture

1 comment:

  1. sy nk mntk tlg smthng n sy da email kt awk..tq :)

    ReplyDelete