17 June 2011

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

Salam dan selamat sejahtera.
HAI~ kengkawan semua!
market tak gambar nie?


Gambar nie aku amik mase kelas tambahan BIOLOGI kot mase prepare untuk SPM2010..
cikgu duk sibuk mengajar di depan.. kami sibuk gak lah kan.. sibuk bergambar.. haha...
papehal mintak maaf kat cikgu yang mengajar, mungkin sebab tak beri perhatian saat pitc ni di snap.. kami tak dapat A+ dalam subjek cikgu.. hahaha~ So, perhatian kepada junior-junior beri perhatian kepada cikgu ketika sedang mengajar.. kalau nak bergambar, bergambar sekali dengan cikgu taw~ ;-)



Gambar paling best! huhu kontroversi gitu.. haha.. dalam k-box nie melepaskan suara yang lunak merdu.. wahaha.. singgit satu lagu! last time in k-box KLUANG kot dan ni mase last SPM day before masing-masing buat hal sendiri, aku balik johor.. die balik selangor.. bye-bye :-(

Gambar jamuan akhir tahun, huhu SMART kan? haha.. congratez buat Azfar coz dapat best dress malam nie.. haha.. walaupun aku tak dapat best dress tapi aku dapat anugerah pasangan sedondon, kan pakai baju nikah tu.. huhu jangan jeles~

kenapa aku letak gambar-gambar ni?
hah!!
actually aku di invited untuk menyertai satu pertandingan di Facebook
PRINCE KINGDOM yang invited.
lepas usha-usha masuk sana- masuk sini.. sampai lah kat blog dia
sampai ke link nie [klik sini]



lepas pikir seratus sembilan puluh tujuh belas kali,
aku rase macam nak join pulak contest nie..
so aku pilih kategori nie lah..
KATEGORI:
Gambar Bersama Kawan Baik/Bf /Gf



Gambar kami mase Tingkatan 4, cuba cari mana kami.. cari..cari! gambar mase kecik-kecik huhu..

Sedikit maklumat untuk korang-korang yang nak sertai contest nie
korang klik ar kat blog PRINCE KINGDOM yang aku dah link kat atas.

tempoh dia 16 Jun 2011 sampai 30 Sept 2011.
(sempat lagi nak post gambar raya korang)
so.. selamat berjaya semua~

P/S:

Makhluk yang sibuk bergambar bersama aku nie nama dye Azfar Omar.. haha..
sebut je nama dia kat sekolah.. sapa tak kenal? (sebut nama aku juga!!)
Keakraban kami (akrab ke???) sampai result SPM 2010 yang kami dapat pun sama! haha..
Camnilah bezfwen kan?

3 comments:

  1. aduh posing2 haha...koen kat blog sini lop ea

    http://ustazdonut.blogspot.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

    ReplyDelete