11 June 2011

In a Relationship??

(kenapa tak bersambung dengan nama sapa-sapa? x di layan ke haha!)

kenapa mesti aku letak "in a relationship" kat facebook aku ni?
adakah sebab nak bgthu semua orang yang aku nie dah milik orang (mungkin gak~) hehe...
alasan yang mungkin diberi akan related dengan benda nie.....


kata-kata mak nie same cam ape yang ibu, ayah, n makcik cakap...
ape kena mengena ngan in a relationship?
hah! cube kite bayangkan.. dunie sekarang maju dan facebook semakin dikenali ramai..
alangkah mamak kat iklan Pos Online pon dah ade facebook.. huhu
then.. bile dah masuk U atau kat mane-mane nanti.. untuk rapat ngan seseorang.. mungkin pasti di mulakan dengan facebook nie kan..

so bile orang uh nampak "in a relationship" mean kite nie not available lah untuk diusha.. xkan xpaham2..

huhu baik tak alasan??

1 comment: