22 June 2011

ninie azriena 1st giveaway : kau muzik dihatiku

ape ni? haha... nie GIVEAWAY kedua yang aku sertai.. yang nie, auntie ninie azriena yang punya.
hadiah? urm berbaloi lah.. walaupun juz topup.. tapi sapa nak bagi korang topup free-free..
Nak join? klik kat banner tu ya!

ok guys.. tentatif giveaway nie, auntie nie suruh letak dua lagu yang penuh makna dalam life..
so untuk memenuhi kehendaknya.. aku buat lah.. ahhaha.

lagu pertama...

TOO CLOSE FOR COMFORT by MCFLY



pernah dengar tak? nie pon sebab ade orang perkenalkan kat aku..
nak tahu ape istimewanya? [klik sini]

lagu kedua...

MIMPI YANG MATI by BLIZ



mesti korang tak pernah dengar gak kan? jarang dengar lagu-lagu camni kan?
huhu.. muzik and lirik dia sangat best.. nak selami apa yang best sangat? [klik sini]

huhu.. selesai sudah tugasan hope korang semua baca lah kenapa istimewa sangat lagu nie..
sebenarnya ada lagi tapi...
dah syaratnya dua lagu je.. huhu

ok.. nak tag??
nie lah rakan yang selalu aku follow blog dia..
AZRIJOHAN
ZHARIFNIZAM

THANKZ SEMUA SEBAB BACA.. SEMOGA AKU TERPILIH MENDAPAT HADIAHNYA! ;-)

2 comments:

  1. haha..apa nie pnggil auntie..
    tua nyer ninie..atoyaiii...

    btw, hadiah dah di update tau..check it out k :)

    tanks sudi join GA pertama ninie tau

    ReplyDelete
  2. wahaha~
    ok kak! hehe..
    adiah pon dah tgok.. makin ramai dapat.. makin best yo!

    ReplyDelete