18 July 2011

:: KEMBALI MEMBLOG! ::

Assalamualaikum semua...

tak tahu lah korang duk follow ke tak blog aku nie.. hehe..
kalo yang follow tu mesti tertanye-tanye.. awat x di update kan?

huhu.. act aku kene CHICKEN POX..




jangkitan daripada adik aku.. Alhamdulillah kene skarang..
kalo mase raye? haha.. tak tahu lah ape nasib nnty..

ok now dah semakin sihat, Alhamdulillah... cepat je aku beransur pulih,
mungkin berkat doa Nurhayati Binti Ishak yang sentiasa merisaukan aku.. :-)
Sayang awak!



Tanggal 17 Julai 2011, aku beli Laptop baru..
tapi sebelum tu banyak gak konflik yang aku lalui..
haha.. papehal pon.. laptopnye telah aku milikki.. okey jom kite tengok kat post selepas nie, perihal laptop baru aku :-)

1 comment: