18 August 2011

Persiapan ke menara gading.





SALAM :-)



woitt!!! bukan GADING nie!!!

ish3x.. apelah... menara gading ni, Universiti lah..
hmm universiti kau masuk nie Mad?

Universiti Teknologi Mara Shah Alam..
wah!! kampus utama UiTM uh.. msty best.
hmm.. 6 September nanti berhijrahlah aku ke sana dengan, menggalas seribu tanggungjawab..

Apakah persiapan yang telah dilakukan?
MENTAL? ish dah lame taw.. since abis SPM lagi.
FIZIKAL? always ready ya!!
KEPERLUAN? hah! nie yang aku nak cerita :-p


BOOM!! haha.. nie antara barang yang aku dah beli, ape lagi xde ek?
hah! cukup lah tu,, makanan je kot rasenya.

Yang penting terima kasih kepada UBER MAN kerana taja aku.. (haha perasaan)

Semoga hidup lebih ceria dan yakin dengan UBER MEN haha :-p

eh!!! cop2..
aku ade benda penting tertinggal!!

penting nie!! nak mandi macam mana kan kalau takde baldi.. haha :-p
ok tu je kot,, x cukup nanty tambah2 sendiri lah ye
macam masuk ostel sumala lah pulak.. oh damn!!!

urm.. dari segi PAKAIAN pulak
yang dapat di list kan :-

-KEMEJA ngan TIE
-T-SHIRT BERKOLAR (kena banyak sebab selalu pakai)
-T-SHIRT x berkolar
-SLACK HITAM
-TRACK SUIT
-xxxxx
-BAJU MELAYU satu SET
-KASUT SUKAN
-KASUT KULIT HITAM (nak pakai Isnin)
-KASUT CASUAL
-SANDAL
-SELIPAR JEPUN (nak g tandas)

ok tu jelah, any tambahan nnty aku bawak sendiri :-p hee...
Entri nie, sebenarnya nak bantu orang pon ad ecspecially my AP213 SEM1 mate :-)

oh ya! xlupe.. course aku perlu bnyak benda so, ke'excited'an aku.. aku dah beli sikit..

board and set, pensel 1 set, dan ade lagi sikit2 barang yang aku belum beli lagi, nanty aku beli lagi.. nak tengok? InsyaAllah jumpe kat STUDIO! :-p

key chow..

4 comments:

  1. slm.. sya junior yg akn daftr pda 6hb 9 ni.. so brg2 drwing tu kne bli siap2 ke?? tau sya bleh bli kat sne je.. ok thnk for the info.. slm

    ReplyDelete
  2. wow!!gile semangat!!!
    gudluck r bro!
    pensil y byk2 tu mne???x snap skali??hehehe

    ReplyDelete